среда, 31. март 2021.

SAMO ON ZNA KAKO DA JE UTEŠI Nakon jutarnje drame i suza, Maja i Janjuš našli zajednički jezik: On se sažalio, pa je zagrljajem rešio sve njene muke!

Privremeno ili ne? Nakon jutarnje drame, suza i razgovora, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su smirili strasti, a on se sažalio na nju i suze koje je prolila tokom cele večeri, pa je uhvatio i za ruku.
Maja se nije osećala najbolje, pa je otišla i da se polije vodom, a zatim vratila kod Janjuša u krevet. Nećeš više to da radiš, da praviš sra*a. Nećeš da plačeš, hoćeš da me slušaš kao prijatelja? Žao mi je, hoću da ti pomognem, iako sam nekad ironičan - rekao je Janjuš. Nije mi dobro, ne mogu više - plakala je Maja.
Sve se dobro završilo, a oni nekako uspeli da nađu zajednički jezik, pa zagrljajem rešili da stave tačku na jutarnju raspravu i pomire se. Kako će dalje biti stanje, ostaje sa ispratimo.
Detaljnije u nastavku..

Нема коментара:

Постави коментар

VERIDBA NA POMOLU?! Zadrugari se okupili oko stola, kako bi proslavili šest meseci VELIKE LJUBAVI u Beloj kući!

Prelepo! Upravo je u Belu kuću stigao poklon za Rialdau Karahasanović i Kenana Tahirovića. Oni su se okupili oko stola sa ostalim zadruga...